Ndërtimi i puseve për ujë të pijës në Kamenicë

Vendi apo vendndodhja kryesore e punëve/kryesor i dorëzimit/ kryesor i realizimit Shpimit të Pusit afer Urës së Madhe - Kamenicë dhe Shpimit të Pusit te BASHQJA - Kamenicë

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi prill 7, 2023, 13:08 (UTC)
U krijua prill 7, 2023, 13:08 (UTC)