Njoftim për qytetarët e prekur nga reshjet e shiut dhe fatkeqësitë e tjera natyrore

Njoftim për qytetarët e prekur nga reshjet e shiut dhe fatkeqësitë e tjera natyrore

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi janar 17, 2023, 13:43 (UTC)
U krijua janar 17, 2023, 13:43 (UTC)