Njoftohen kandidatët të cilët kanë aplikuar/konkuruar në konkursin RN00010528, Motër Edukatore

Njoftohen kandidatët të cilët kanë aplikuar/konkuruar në konkursin RN00010528, Motër Edukatore

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi shkurt 7, 2023, 07:32 (UTC)
U krijua shkurt 7, 2023, 07:32 (UTC)