Renovimi dhe Izolimi kundër Rrezatimit të Hapësirës në Objektin e Gjinekologjisë

Participimi me Donatorë - Renovimi dhe Izolimi kundër Rrezatimit të Hapësirës në Objektin e Gjinekologjisë për montimin e Mamografit dhe Rentgenit

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi janar 10, 2023, 08:45 (UTC)
U krijua janar 10, 2023, 08:44 (UTC)