Takimi publik me qytetarë do të mbahet më datë 14.02.2023

Takimi publik me qytetarë do të mbahet më datë 14.02.2023, duke filluar nga ora 10:00, në Sallën e Kuvendit Komunał.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi janar 30, 2023, 09:28 (UTC)
U krijua janar 30, 2023, 09:27 (UTC)