Thirrje publike për mbështetjen e bizneseve të vogla dhe start up

Thirrje publike për mbështetjen e bizneseve të vogla dhe start up në zgjerimin e kapaciteteve prodhuese, përpunuese dhe shërbyese

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi prill 12, 2023, 08:06 (UTC)
U krijua mars 28, 2023, 08:08 (UTC)