BROSHURË informata rreth liberalizimit të vizave

Të enjtën më datë 02 Nëntor 2023, duke filluar nga ora 11:00 deri në orën 16:00 në hapësirën e Bulevardit të Qytetit, do të realizohet fushata për Liberalizimin e Vizave. Në këtë aktivitet do të jetë i pranishëm një minibus me informata rredh procesit të liberalizimit, ku do të ketë një kuiz interaktiv që do t'u japë mundësinë pjesëmarrësve të fitojnë çmime. Ftoheni të merrni pjesë në këtë aktivitet.

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi tetor 27, 2023, 06:54 (UTC)
U krijua tetor 27, 2023, 06:54 (UTC)