Takimi publik me qytetarë për gjashtë mujorin e parë të vitit 2023 për punën e Kryetarit të Komunës

Takimi publik me qytetarë për gjashtë mujorin e parë të vitit 2023 për punën e Kryetarit të Komunës

Të dhënat dhe burimet

Info shtesë

Fusha Vlera
Ndryshuar së fundmi qershor 15, 2023, 12:58 (UTC)
U krijua qershor 15, 2023, 12:57 (UTC)